TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Tuomas Tuokkola on KalPan seuraava päävalmentaja

LIIGA / Uutinen
KalPa julkisti odotetusti kahden seuraavan kauden päävalmentajakseen Tuomas Tuokkolan. 35-vuotias Tuokkola siirtyi täksi kaudeksi edustusjoukkueen apuvalmentajan paikalta luotsaamaan seuran A-nuoria.

Tuomas Tuokkola astuu Pekka Virran saappaisiin.

KalPa on luomassa uutta tiimivalmennustapaa, mikä tarkoittaa sitä, että Tuomas Tuokkolan lisäksi tiimiin haetaan kahdesta kolmeen valmentajaa. KalPa aloitti valmennustiimin luomisen jo viime keväänä, jolloin Tuokkola siirrettiin Pekka Virran aisaparin paikalta hakemaan kokemusta ja vastuuta A-nuorten päävalmentajan paikalta.

Kuopiolaisseura haluaa tulevaan valmennustiimiinsä laaja-alaista osaamista ja tietotaitoa sekä puolustus- että hyökkäyspelaamisesta. Neuvottelut tiimin jäsenten kanssa ovat KalPan mukaan hyvällä mallilla.

Seura vahvisti käyneensä joulun alla neuvotteluja myös viime kaudella TPS:n kultaan valmentaneen Kai Suikkasen kanssa. Seura halusi kuitenkin pitää kiinni alkuperäisestä suunnitelmastaan, sillä KalPan mukaan Tuokkolan ehdoton vahvuus on nuorten lahjakkuuksien parissa toimiminen. A-nuorissa Tuokkola on keskittynyt yksilöiden kehittymiseen tukemiseen, sillä se on yksi KalPa-kiekkoilun kulmakivistä.

Kuopiolaiset käyvät myös jatkosopimusneuvotteluja seuran fysiikkavalmennuksesta vastanneen Mika Kojonkosken kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle