JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Tuomas Tikkanen Ranskaan

MESTIS / Uutinen
Jukureissa hyökännyt Tuomas Tikkanen kiekkoilee jatkossa Galliassa. Tikkanen siirtyy HC Mont-Blancin joukkueeseen, johon myös Sport-puolustaja Markus Laine siirtyi äskettäin.

Korpilahdelta lähtöisin oleva Tuomas Tikkanen on elänyt kiekkokiertolaisen elämää koko 2000-luvun. 26-vuotias laitahyökkääjä ei ole vielä kertaakaan aikuisurallaan pelannut kahta kautta samassa joukkueessa.

Aiemmin Mestis-tasolla Jokipoikia, Diskosta, Ahmoja, Hermestä, Jää-Kotkia, Salamoita ja Kiekko-Vantaata edustanut Tikkanen oli viime kaudella Jukureiden tehokkaimpia pelaajia. Hän pelasi runkosarjassa täydet 45 ottelua piste/peli-tahdilla. Pudotuspeleissä Tikkanen onnistui kuitenkin maalaamaan vain yhden kerran.

Tikkasen uutena seurakaverina puolustaa kolme edelliskautta Vaasan Sportin runkopelaajiin lukeutunut Markus Laine. Turkulaistaustainen Laine, 28, saalisti viime Mestis-kaudelta tehot 2+12.

HC Mont-Blanc on Ranskan tunnetuimpia seuroja. Joukkuetta valmentaa myös ensi kaudella suomalainen Ari Salo.

Viime kaudella joukkueessa pelasi puolenkymmentä suomalaista, mutta legioona on menossa täyteen vaihtoon. Heistä maalivahti Timo Kinnunen on jo siirtynyt Tanskaan, eivätkä muutkaan ole ilmeisesti jatkamassa joukkueessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle