IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Tuomas Santavuori ja Saarisen veljekset jatkavat Lahdessa

LIIGA / Uutinen
Nuoret lahtelaisen kiekkokoulun kasvatit Tuomas Santavuori sekä Jesse ja Jussi Saarinen ovat tehneet kahden vuoden jatkosopimukset Pelicansin kanssa. Sopimukset ulottuvat siis kevääseen 2008 asti.

Vuoden alussa 21 vuotta täyttävä Tuomas Santavuori (179 cm/78 kg) on tällä kaudella noussut Pelicansin kantavaksi voimaksi. Muutama viikko sitten hyökkääjä nappasi itselleen kultakypärän sitä koko alkukauden pitäneeltä Marcus Paulssonilta. Santavuoren kauden tehot ovat kolme maalia ja 11 syöttöpistettä.

Toinen vuosimallin -85 hyökkääjä Jesse Saarinen (172 cm/72 kg) on myös tällä kaudella nostanut huomattavasti tasoaan. Vielä alkukausi näytti, ettei läpimurtoa ole luvassa. Ensimmäisen maajoukkuetauon jälkeen tahti kuitenkin muuttui ja pisteitä alkoi syntyä kiitettävään tahtiin. Tähän mennessä Saarinen on saanut aikaan kuusi maalia ja neljä syöttöä.

Jesseä kaksi vuotta vanhempi veli Jussi (177 cm/81 kg) ei ole pisteillä juhlinut ja on parhaillaan sairastuvalla, mutta seurajohto osoitti jatkosopimuksella arvostavansa terrierimäisen hyökkääjän työmoraalia.

» Lähetä palautetta toimitukselle