Tuomas Reijonen lähtee Allsvenskaniin

LIIGA / Uutinen
Tapparassa viime kaudella vähäiselle peliajalle jäänyt hyökkääjä Tuomas Reijonen siirtyy pelaamaan Ruotsin toiseksi ylimmälle sarjatasolle Allsvenskaniin. Reijosen uusi seura on Oskarshamn IK.

Reijonen on 24-vuotias pienikokoinen laitahyökkääjä, joka on pelannut liigaa kasvattajaseuransa Tapparan lisäksi SaiPassa sekä ykkösdivisioonaa KooVeessa, Sportissa ja Hermeksessä. Hyvin sujuneen kauden 2000-2001 jälkeen Reijonen siirtyi SaiPasta takaisin Tapparaan, mutta vakiopaikkaa hopeajoukkueen kovasta hyökkäyskalustosta ei irronnut, ja tehopisteiksi jäivät vaatimattomat 2+5=7 50 ottelussa. Reijosen piste-ennätys liigasta on SaiPan paidassa toissa kaudella 56 ottelussa tehdyt pisteet 9+11=20. Yhteensä hän on pelannut SM-liigaa 193 ottelua tehoilla 20+24=44.

Tuomas Reijonen on toinen suomalaishankinta Oskarshamniin tänä kevänä. Aiemmin joukkue hankki maalivahdikseen tamperelaislähtöisen Timo Leinosen Kiirunasta. Leinonen on pelannut viisi viimeisintä kautta Allsvenskanissa lukuunottamatta puolikasta liigakautta Porin Ässissä talvella 1999-2000.

» Lähetä palautetta toimitukselle