ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Tuomas Immonen jatkaa Sportissa

MESTIS / Uutinen
Viime kaudella Sportiin siirtynyt puolustaja Tuomas Immonen jatkaa tulevallakin kaudella Vaasassa.

Vaasan Sport ja puolustaja Tuomas Immonen ovat laittaneet nimet sopimuspaperiin. Immonen esiintyi Sportissa viime kaudella 27 runkosarjaottelussa, oltuaan syyskaudella pitkään loukkaantumisen takia sivussa.

– Kun viime kausi päättyi, niin Immonen oli ykköspakki kenet halusimme pitää joukkueessa. Nyt Juha Saari ja Sportin hallitus tekivät minut tyytyväiseksi päätöksellään, jolla saimme tarjottua sopimuksen Immoselle, kertoi Sportin päävalmentaja Juhani Tamminen sopimuksen taustoista.

Immonen itse oli viime kauden jälkeen valmis kokeilemaan siipiään ulkomailla, mutta sopivaa vaihtoehtoa ei kohdalle osunut.

– Vielä viime viikolla tuli kyselyitä, mutta sanoin olevani jo Vaasassa ja tänne jäin. Hienoa jatkaa täällä joukkueessa missä on tuttuja kavereita, isot tavoitteet ja isot odotukset, totesi Immonen.

– Viime kausi oli vähän vaillinainen loukkaantumisen takia. Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu, nyt tehdään kaikki sen eteen ettei ainakaan omasta tyhmyydestä tule mitään vastaavaa.

Oikealta ampuva 25-vuotias Immonen on pelannut 179 runkosarjaottelua SM-liigassa, pääosin HPK:n paidassa. Mukaan mahtuu kahdeksan ottelua Pelicansissa. Mestistä Immonen on pelannut Sportin lisäksi myös KalPassa ja Jukureissa, sekä Tanskan liigassa Herning IK:n paidassa.

Try-out -pelaajia kätelty

Sport on alkukaudesta kierrättänyt useita try-out-pelaajia joukkueen mukana. Toistaiseksi anti on ollut sopimusten määrässä katsottuna heikko. Tähän mennessä kokelaista Markku Ojala, Tommi Flinck, Kévin Igier ja Marcis Zembergs ovat jo laukkunsa pakanneet. Uutena kokelaana keskiviikon harjoitusottelussa TuToa vastaan esiintyy kookas virolainen puolustaja Kaupo Kaljuste.

» Lähetä palautetta toimitukselle