JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Tulupovin koeaikaa jatkettu, Kapasen paluuta odotellaan - mestarivalmentajan poika kokoonpanoon

LIIGA / Uutinen
Hämeenlinnassa joudutaan vielä odottelemaan Tulupovin debyyttiä.
Kuva © Getty Images
HPK:n sairastuvalta kuuluu uutisia. Kirill Tulupovin ja Niko Kapasen debyyttejä vielä odotellaan. Sen sijaan toisen polven kiekkoilija Jimi Jalonen esiintyy HPK:n paidassa lauantaina.

HPK:n venäläispuolustajan Kirill Tulupovin koeaikaa on pidennetty kestämään vuoden loppuun. Tulupov on harjoitellut jäällä joukkueen mukana, mutta LNAH-kauden lopussa sattunut nilkkavamma vaatii vielä leikkaushoitoa elokuun lopussa.

Nilkkaa hoidettiin jo kesän aikana Pohjois-Amerikassa, mutta väärän diagnoosin vuoksi toipuminen ei sujunut odotetusti. Tähystyksen jälkeen puolustajan odotetaan olevan pelikunnossa syys-lokakuun taitteessa.

− Olen kiitollinen siitä, miten seura reagoi tilanteeseen ja on halukas auttamaan. Haluan toipua mahdollisimman pian, jotta voin tehdä heti vastapalveluksen, Tulupov kommentoi Jatkoajalle.

HPK-kapteeni Niko Kapanen on palaamassa pelikuntoon. Hyökkääjä on osallistunut jo joukkueen jääharjoituksiin kaksinkamppailutilanteet poislukien. HPK-valmentaja Antti Pennanen toivoo Kapasen pelaavan viimeisessä harjoitusottelussa syyskuun 9. päivä.

− Hän tuntee olonsa hyväksi ja on kuntouttanut itseään, kuten ammattipelaajat tekevät. Ei kannata kuitenkaan yhtään hätäillä, Pennanen totesi.

Juho Kerästä on vaivannut pikkuvamma, joka ei estä pelaamista. Pennanen ei kuitenkaan halua ottaa hänen kanssaan riskejä vaan huilauttaa kokenutta hyökkääjää.

Lauantaina HPK:n paidassa esiintyy toisen polven kiekkoilija, kun puolustaja Jimi Jalonen, 20, on kokoonpanossa Ilves-ottelussa. Kyseessä on Jokereiden päävalmentajan Jukka Jalosen poika.

− Hän on näyttänyt hyviä otteita sekä pelaamisen että ammattimaisuuden suhteen. Fysiikkapuolella hän on mennyt paljon eteenpäin ja se vaikuttaa toki pelaamiseenkin, Pennanen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle