Tulikuuma Lehkonen takoi Frölundan pudotuspelien piste-ennätyksen

SHL / Uutinen
Lehkonen on ollut hurjassa iskussa.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Artturi Lehkonen on ollut liekeissä SHL:n pudotuspeleissä, ja sunnuntain finaalin avauserän kaksi maalia nostivat nuorukaisen ennätyslukemiin.

SHL-finaalien viides osa on parhaillaan käynnissä Skellefteåssa, ja voiton päässä mestaruudesta oleva Frölunda johtaa avauserän jälkeen luvuin 3-0.

Frölundan sankari on ollut suomalaishyökkääjä Artturi Lehkonen, joka iski joukkueensa ensimmäisen ja kolmannen maalin. Molemmat maalit syötti Liigastakin tuttu Ryan Lasch, joka on pelannut pudotuspeleissä murhaavan tehokkaasti yhteen Lehkosen kanssa. 

- Hyvä erä, mutta meidän on pelattava rauhallisemmin ja vältettävä jäähyjä. Lasch antoi minulle kaksi mahtavaa syöttöä, ja tuikkasin ne vain sisään, Lehkonen kommentoi C Moren haastattelussa. 

Lehkosen pistemäärä pudotuspeleissä nousi 19:ään, mikä nosti miehen Frölundan historian ykköseksi pudotuspeleissä. Nyt käynnissä oleva viides finaaliottelu on pudotuspelien 16:s Lehkoselle.

Aiemmin ennätystä hallussaan pitäneeltä Daniel Alfredssonilta kysyttiin ennen ottelua Twitterissä haittaisiko häntä, jos Lehkonen nousisi ohi.

- Ei, koska se auttaisi Frölundaa voittamaan kullan, Alfredsson twiittasi. 

» Lähetä palautetta toimitukselle