TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Tukonen ja Aaltonen loukkaantuivat, Vidgren uuteen leikkaukseen

LIIGA / Uutinen
Loukkaantumiskierre on iskenyt Rauman Lukkoon jo ennen kauden alkamista. Tuoreimmat potilaat sairastuvalla ovat hyökkääjät Lauri Tukonen ja Nico Aaltonen. Puolustaja Tony Vidgren puolestaan joutui uuteen polvileikkaukseen.

Nico Aaltonen loukkasi polvensa viikonloppuna Vaasa Cupissa. Keskiviikkona Turussa tehdyissä tutkimuksissa paljastui polven sivusiteen repeäminen, joka pitää laitahyökkääjän sivussa peleistä ensimmäisten arvioiden mukaan kahden kuukauden ajan.

Lauri Tukosen loukkaantuminen puolestaan tapahtui alkuviikolla harjoituksissa. Nilkkavamma oli lievempi, mitä Lukon edustajat ensiarviolta pelkäsivät, mutta se pitää Tukosen silti poissa joukkueharjoituksista kahden-kolmen viikon ajan.

Tony Vidgren on kolmikosta kaikkein pisimpään sivussa. Hän loukkasi pahasti polvensa viime kauden lopulla pelatussa A-nuorten pronssiottelussa, ja ristisidevamma korjattiin leikkauksella jo keväällä.

Toipuminen ei kuitenkaan ole sujunut toivotulla tavalla polven tulehtumisen takia. Ristisideoperaatio uusittiin alkuviikolla, ja Vidgren on sivussa peleistä vähintään puoli vuotta, mahdollisesti yhdeksän kuukautta.

» Lähetä palautetta toimitukselle