Tuhkaselle loppukauden pesti Kouvolaan

LIIGA / Uutinen
Tuhkasen pelit jatkuvat loppukauden Kouvolassa.
Kuva © Jarno Hietanen
KooKoossa lainalla pelanneen Niko Tuhkasen sopimusta on jatkettu loppukauden kattavaksi. Tuhkasen lisäksi kouvolalaisjoukkueessa lainalla pelannut Miika Heikkilä jatkaa myös joukkueessa.

Niko Tuhkasen sopimus ulottui alunperin vuoden loppuun, mutta sopimusta jatkettiin loppukaudeksi. Tuhkanen on pelannut KooKoossa kuusi ottelua ja kerännyt niissä tehot 0+2.

− Niko on tullut hienosti ryhmään sisään. Hän tuo meille lisää vaihtoehtoja sekä yli- että alivoimapeliin. Puolustajien loukkaantumistilanne huomioiden oli helppo päätös lainata mies meille koko loppukaudeksi, totesi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Hyökkäyspään poissaoloja paikkaamaan tullut Tappara-hyökkääjä Miika Heikkilä jatkaa kouvolalaisryhmässä vielä tulevan viikon. Heikkilä on pelannut joukkueessa kolme ottelua ilman tehopisteitä.

− Hyökkäyksessä on ollut paljon sairasteluja, joten pidämme Heikkilän mielellämme mukana vielä ainakin yhden lisäviikon. Hän paransi ottelu ottelulta tämän viikon peleissä ja onkin mielenkiintoista nähdä miestä myös ensi viikolla, Kultanen kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle