TsSKA vahvisti Pihlströmin siirron Moskovaan

KHL / Uutinen
Antti Pihlström kiekkoilee loppukauden Moskovan TsSKA:ssa.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Moskovan TsSKA on hankkinut riveihinsä suomalaishyökkääjä Antti Pihlströmin. Seuran GM Sergei Fjodorov vahvisti siirron sunnuntaisen Jokerit-ottelun jälkeen.

Antti Pihlström haki alkusyksystä pelipaikkaa Columbus Blue Jacketsin NHL-leiriltä. Sopivaa tonttia ei kuitenkaan lohjennut, joten nyt mies suuntaa vanhalle mantereella. Leijonahyökkääjän uusi seura on Moskovan TsSKA. 

Pian 31 vuotta täyttävä Pihström pelasi kolme edellistä kautta Salavat Julajev Ufassa, mutta nyt tie vie uusiin maisemiin Moskovaan.

- Saavutimme yhteisymmärryksen ja hän on meidän pelaajamme. Nyt pitää saada vielä työluvat ja muut paperit kuntoon, mikä voi viedä jopa viikkoja. Tällä hetkellä hän tapaa pelaajiamme ja tutustuu organisaatioon, mutta virallinen puoli ottaa reilusti aikaa. Vaikka hän on kiekkoillut KHL:ssä aiemminkin, työlupaa joutuu hakemaan uudestaan, kun seura on eri, kertoi TsSKA:n GM:nä työskentelevä Sergei Fjodorov.

Pihlström oli joukkueen mukana jo sunnuntaina, mutta mediaan eteen häntä ei päästetty. Fjodorov oli osaltaan tyytyväinen uuteen pelaajaansa. 

- Tässä vaiheessa en voi kertoa yksityiskohtia, mutta ainakin tämän kauden hän on meillä. Hän on kokenut maajoukkuetason maalintekijä, joka tietää KHL:n asettamat vaatimukset. Hän haki paikkaa NHL-leiriltä, mutta olemme erittäin tyytyväisiä, että saavutimme yhteisymmärryksen ja saimme hänet seuraamme.

 

 

» Lähetä palautetta toimitukselle