TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Tshekkimolari SaiPan testiin, junioreille sopimuksia

LIIGA / Uutinen
Tsekkiläinen maalivahti Vladislav Koutsky saapuu SaiPaan kahden viikon try-outille toukokuun loppupuolella. Tuona aikana SaiPa on jäällä ja harjoittelujakson jälkeen hänen jatkostaan tehdään päätöksiä. SaiPan A-junioreissa tällä kaudella pelanneet Tomi Leivo, Juuso Kaijomaa sekä Jesse Ryhänen ovat tehneet sopimuksen edustusjoukkueen kanssa.

23-vuotiaan Koutskyn edellinen seura on kahden viimeisen kauden aikana ollut Tsekin I-divisioonan HC Hradec Kralove. Koutsky on edustanut maataan 20-vuotiaiden MM-kisoissa vuonna 2005.

– Kehuja hänestä on kuultu paljon monestakin suunnasta. On kuulemma hyvä kaveri ja halu tulla SaiPaan on kova. Tavoitteet Koutskylla on rapakon takana ja hän hakee täältä uutta kehitysaskelta. Katsotaan sitten toukokuun lopussa minkälainen hän tarkemmin on ja miten asiassa edetään, kertoo SaiPan maalivahtivalmentaja Jarmo Myllys seuran internetsivuilla.

SaiPan A-nuorten kantaviin voimiin päättyneellä kaudella kuuluneet Leivo, Ryhänen ja Kaijomaa siirtyvät SaiPan edustusjoukkueen sopimuspelaajiksi. Koko kolmikko piipahti jo kuluneella kaudella liigapeleissä kiikaritehoin aistimassa liigatunnelmaa.

Kaijomaan sopimus on kolmivuotinen ja Leivon sekä Ryhäsen sopimukset kaksivuotisia.

» Lähetä palautetta toimitukselle