TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

TS: Mestiksessä pisteitä rohmunnut hyökkääjä TPS:ään

LIIGA / Uutinen
Ville-Vesa Vainiola on turkulaiselle kiekkoväelle tuttu hahmo.
Kuva © Timo Savela
TPS vahvistuu loppukauden ajan Ville-Vesa Vainiolalla. Liigassa 143 kamppailua pelannut sentteri liittyy joukkueen kokoonpanoon välittömästi.

Liigassa Tapparan ja Lukon paidassa 143 ottelua pelannut Ville-Vesa Vainiola siirtyy TPS:n riveihin. Aiemmin tällä kaudella hyökkääjä on edustanut Tapparaa kahdessa pelissä onnistumatta kuitenkaan pisteiden teossa.

Raumalla syntynyt 29-vuotias Vainiola on pelannut kuluvan kauden aikana myös Mestistä. LeKissä hän tehtaili 24 koitokseen tehot 6+10.

− Tarvitsimme sentteriä ja Vainiola oli vapaana sekä halukas antamaan näyttöjä myös ensi kaudelle, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi.

Mestiksessä yhteensä 247 mittelössä peräti 220 pistettä iskenyt Vainiola on mukana jo illalla turkulaisten kokoonpanossa, kun TPS punnitsee jumbopään taistossa Pelicansin Lahdessa.

Vainiola pelaa samassa ketjussa yhdessä Mikko Rantasen ja Ilkka Pikkaraisen kanssa. Turkulaisten päävalmentaja Miika Elomo on tyytyväinen sentterin saapuessa TPS-paitaan.

− Vainiola on selkeä vahvistus meille. Hän on huippu-urheilija ja sitoutunut pelaaja. Juuri sellaisia TPS tarvitsee, Palloseuran päävalmentaja Miika Elomo sanoi Turun Sanomien haastattelussa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Turun Sanomat.

» Lähetä palautetta toimitukselle