TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Tribuntsovs lähti Kärpistä, Viuhkola palaa kentille

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärpät vastasi osaltaan maanantain yllätyksellisimmästä liigauutisesta, kun seura tiedotti joukkueen tehokkaan puolustajan Atvars Tribuntsovsin lähtevän seurasta.
Kommentti

Molempien osapuolten voitto
[lue lisää]

Tribuntsovs nousi liigakaudella joukkueen toiseksi tehokkaimmaksi puolustajaksi. Ennakko-odotuksiin nähden loistavasti pelannut latvialainen pelaa loppukauden Ruotsin Elitserienin jättiläisen Färjestads BK:n riveissä.

Vapautuvalle ulkomaalaispaikalle Kärpät katsoo etsivänsä ulkomaalaishyökkääjää. Sen enempää seura ei tässä vaiheessa ole siirrosta kertonut.

Samalla kertaa Kärpät ilmoitti, että joukkueen kapteeni Jari Viuhkola palaa SM-liigakentille reilusti etuajassa. Maajoukkueturnauksessa venäläispelaajan taklauksesta polvivamman saaneen Viuhkolan piti palata kentällä vasta helmikuun maaottelutauon jälkeen, mutta mies pelaa jo tiistaina kotiottelussa Ässiä vastaan.

Tshekkisentteri Michal Brosin lauantaina saama polvivamma on osoittautunut lieväksi. Brossin polvessa ei ole kierukkavammaa, mutta hänen pelaamisensa tällä viikolla ei ole vielä tiedossa.

Syyskuussa loukkaantunut Hannes Hyvönen on tekemässä myös paluuta kaukaloon. Hyvönen odottaa pelilupaa lääkäreiltä ja hänen pitäisi olla pelikunnossa lähiaikoina.

» Lähetä palautetta toimitukselle