TPS:n tie tyssäsi CHL:ssä − JYP ei yltänyt lohkonsa voittoon

CHL / Uutinen
TPS voitti Nottingham Panthersin, mutta jatkopaikkaa ei irronnut.
Kuva © Timo Savela
Kolmesta tiistai-iltana pelanneesta suomalaisjoukkueesta JYP koki ainoana tappion, mutta eteni silti jatkoon. TPS:n ja HIFK:n pelit CHL:ssä päättyivät.

JYP hävisi Valko-Venäjällä pelatussa ottelussa Neman Grodnolle 3−0, mutta jyväskyläläiset olivat varmistaneet jatkopaikkansa jo aiemmin. Lohkon ykkössijaa tavoitellut JYP jäi toiseksi, kun Zug kaatoi Wienin Capitalsin varsinaisella peliajalla 3−1.

TPS voitti omassa ottelussaan Turussa Nottingham Panthersin 5−2, mutta edetäkseen jatkoon se tarvitsi Bernin ja Hradec Kraloven välisestä kamppailusta Bernin kahden pisteen voiton. Sitä ei tullut, vaan Bern kaatoi vastustajansa tyylipuhtaasti maalein 5−2.

HIFK puolestaan voitti kotonaan puolalaisen Comarch Krakovan 6−3, mutta helsinkiläisten pudotuspelimahdollisuudet olivat huuhtoutuneet jo ennen illan kamppailua.

Suomalaisjoukkueista JYPin lisäksi Tappara pelaa kuluvalla kaudella CHL:n pudotuspeleissä. TPS:n ja HIFK:n ohella taival päättyi lohkovaiheeseen myös KalPalla, joka pelaa vielä keskiviikkona norjalaista Stavanger Oilersia vastaan. Tappara päättää alkulohkonsa vierasottelulla Slovakiassa Banska Bystrican vieraana.

» Lähetä palautetta toimitukselle