TPS:n Pratt Italiaan

LIIGA / Uutinen
Kymmenen päivän ja kolmen ottelun koesopimuksella TPS:n mukana kiekkoillut kanadalainen puolustaja Harlan Pratt ei vakuuttanut Tepsin johtoa kyvyistään. Mies siirtyy hakemaan pelipaikkaa Italian liigasta.

Pratt tuli turkulaisjoukkueeseen alun perin kolmen ottelun try-out-sopimuksella, mutta pääsi lopulta vain kahdessa ottelussa kokeilemaan yhteistyötä Markku Paukkusen kanssa.

25-vuotiaasta pelaajasta kaivattiin turkulaisjoukkueeseen nimenomaan maalinedustan luutijaa, sillä kiekollisia puolustajia oli omasta takaa eivätkä Prattin otteet kiekon kanssa niitä parhaimpia olleet. Varsinkin syöttötarkkuus oli kanadalaisella hakusessa.

Tepsin valmennusjohto antoi lauantaisen Blues-ottelun jälkeen toiveikkaita lausuntoja Prattin mahdollisesta jatkosta, mutta samalla päävalmentaja Jukka Koivu myönsi, että ruokapalkalla pelipaikkaa hakevalle Prattille palkan maksaminen oli kova kynnys nykyisen pelaajabudjetin raameissa.

Prattin uusi joukkue on Italian liigassa pelaava HC Merano Eagles. Joukkue ilmoitti koesopimuksesta tänään maanantaina internet-sivuillaan. Ensiesiintymisensä kanadalaispuolustaja tekee jo tiistaina AS Varesen joukkuetta vastaan

Lähde: www.hockeyclubmerano.com

» Lähetä palautetta toimitukselle