TPS:n hyökkäys vahvistuu Björkstrandilla – "On selvä asia, että haluan auttaa joukkuetta kaikin tavoin voittamaan"

LIIGA / Uutinen
Björkstrand oli viime kaudella tehokas KooKoossa.
Hyökkääjä Patrick Björkstrand siirtyy TPS:ään yksivuotisella sopimuksella.

Liigassa aiemmin SaiPaa ja KooKoota edustanut Patrick Björkstrand, 25, vahvistaa TPS:n hyökkäystä ensi kauden kattavalla sopimuksella. Päättyneellä kaudella Björkstrand pelasi KooKoossa 52 runkosarjaottelua tehopistein 14+23 ollen joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja.

Hyökkääjä siirtyi helmikuun lopulla saksalaisjoukkue Nürnberg Ice Tigersiin, jossa hän pelasi loppukauden. Kolmessa DEL-liigan runkosarjaottelussa Björkstrand kirjasi kaksi syöttöpistettä, ja yhdeksässä pudotuspeliottelussa hän teki tehopisteet 1+1.

Petrus Palmun lähdön jälkeen meille tuli tarvetta vahvistaa hyökkäysosastoamme. Pääsimme Patrickin kanssa nopeasti yhteisymmärrykseen ja on hienoa, että saimme hänet riveihimme, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kertoi joukkueen verkkosivuilla.

Tanskalais-yhdysvaltalainen Björkstrand on ollut tuttu näky myös Tanskan maajoukkueessa. Kuluneella kaudella hän pelasi yhteensä kahdeksassa A-maajoukkueottelussa. MM-kisakokemusta hänellä on neljän turnauksen edestä.

− Saavun Turkuun ja TPS:ään todella innoissani. Seuralla on vahvat perinteet ja voimakas halu menestyä. Sellainen yhtälö on pelaajalle ihanteellinen. On selvä asia, että haluan auttaa joukkuetta kaikin tavoin voittamaan, Björkstrand sanoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle