TPS:n CHL-jatkohaaveet pysyivät elossa − ratkaisu tulee myöhään illalla

CHL / Uutinen
Panthersin Mathieu Gagnon ja TPS:n Jonne Virtanen nahistelivat avauserässä.
Kuva © Timo Savela
Sveitsiläisen Bernin tulisi ottaa tšekkiläisestä Hradec Kralovesta kahden pisteen voitto, jotta TPS etenisi jatkoon.

TPS voitti CHL:n lohkovaiheen päätöskierroksen ottelussaan Nottingham Panthersin maalein 5−2. Voiton ansiosta turkulaisten jatkohaaveet pysyivät elossa, mutta pudotuspeleihin pääsy edellyttäisi apua Berniltä, joka isännöi Hradec Kralovea vasta tiistai-iltana kello 20:45 alkaneessa ottelussa.

Palloseura nousi ainakin hetkellisesti yhdeksällä pisteellään lohkon toiselle sijalle. F-lohkon vei nimiinsä Nottingham, joka keräsi kuudesta ottelusta 11 pistettä. Hradec Kralove tulisi kuitenkin voitolla Bernistä TPS:n ohi. Myös Bern ohittaisi TPS:n kolmen pisteen voitolla. TPS:n ainut mahdollisuus jatkoon lepää sen varassa, että ottelu menee jatkoajalle ja Bern ottaa lopulta lisäpisteen varsinaisen peliajan jälkeen.

Nottinghamia vastaan TPS:n tehomiehinä häärivät ruotsalaiset Lucas Ekeståhl-Jonsson (1+2) ja Erik Nyström (0+3). Petrus Palmu iski ottelussa kaksi maalia. TPS:ltä myös Tomi Kallio ja Lauri Pajuniemi onnistuivat maalinteossa, kun puolestaan englantilaisten osumista vastasivat Oliver Betteridge ja Robert Lachowicz.

Kamppailun avauserässä mustavalkoisten Jonne Virtanen ja Panthersin Mathieu Gagnon pudottivat hanskat ja tappelun seurauksena molemmat saivat ulosajon.

» Lähetä palautetta toimitukselle