TPS:lle viisi uutta pelaajasopimusta

LIIGA / Uutinen
Turun Palloseura on solminut viisi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2011–2012. Veli-Matti Vittasmäki, Garrett Raboin, Jarkko Hattunen, Marko Virtala ja Michal Birner kantavat TPS-paitaa myös ensi kaudella.

TPS:n sai viisi vahvistusta ensi kauden joukkueeseensa, kun puolustajat Veli-Matti Vittasmäki ja Garrett Raboin sekä hyökkääjät Jarkko Hattunen, Marko Virtala ja Michal Birner allekirjoittivat jatkosopimukset.

Raboinin, Virtalan ja Birnerin uudet sopimukset ovat vuoden mittaisia, mutta Hattunen ja Vittasmäki jatkavat turkulaisseurassa kauden 2012–2013 loppuun asti.

TPS:n ensi kauden joukkueessa on tällä hetkellä yksi maalivahti, viisi puolustajaa ja kahdeksan hyökkääjää. Joni Ortio, Aki Berg, Miika Huczkowski, Janne Hauhtonen, Ville Vahalahti ja Tuomas Suominen.

A-nuorista kuluvalla kaudella liigakasteen saaneista pelaajista Rasmus Ristolainen ja Santtu Huhtala olivat sopineet jatkostaan jo aiemmin. Ristolaisen sopimus kestää kevääseen 2014 saakka, kun taas Huhtala jatkaa TPS-paidassa kauden 2012–2013 päätökseen asti.


Ensimmäistä ammattilaiskauttaan pelaava Garrett Raboin jatkaa Turussa myös ensi kauden.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle