TPS:lle iso rypäs sopimuksia - Heikkinen vahvistamaan takalinjoja

LIIGA / Uutinen
Heikkinen on esiintynyt maajoukkuepaidassakin.
Kuva © Timo Savela
TPS julkaisi keskiviikkona ison nipun sopimuksia. Nimekkäimpänä vahvistuksena joukkueeseen liittyy SHL:ssä viime kaudella kiekkoillut Ilkka Heikkinen.

TPS kiinnitti takalinjoilleen kaksivuotisella sopimuksella Ilkka Heikkisen. Päättyneellä kaudella puolustaja edusti SHL-joukkue Växjöä ja tehtaili siellä 49 runkosarjaottelussa tehot 7+17. Pudotuspeleissä 31-vuotiaalle puolustajalle kertyi 13 ottelussa neljä tehopistettä.

Turkulaisryhmä solmi myös jatkosopimukset puolustajista Henrik Tallinderin, Jani Forsströmin ja Markus Kojon kanssa. Forsströmin sopimus on kaksivuotinen, muiden yksivuotiset.

Hyökkäyspäähänsä turkulaisseura sai nuorta voimaa, kun Bluesissa kiekkoilleet Timi Lahtinen ja Teemu Väyrynen siirtyvät joukkueeseen. Heidän lisäkseen joukkue teki sopimukset TUTOssa pelanneiden Topi Taavitsaisen sekä Jasper Lindstenin kanssa.

Sopimuksista Taavitsaisen ja Lindstenin sopimukset ovat kaksivuotisia. Väyrysen pahvi on kolmivuotinen ja Lahtisen 1+1-vuotinen.

Väyrynen pelasi espoolaisjoukkueessa 20 Liiga-ottelua ilman tehopisteitä ja Lahtinen keräsi 41 ottelussa tehot 1+1. Taavitsainen oli TUTOn paras maalintekijä 22 osumallaan ja Lindsten puolestaan joukkueen tehokkain pistemies 41 tehopisteellään.

Uusien kasvojen lisäksi turkulaishyökkäyksessä jatkavat Tomi Kallio, Eric Perrin ja Otto Nieminen. Hyökkääjäkolmikon sopimukset ovat vuoden mittaisia.

Maalivahtiosastonsa TPS täydensi 18-vuotiaalla Karolus Kaarlehdolla, joka on pelasi viime kaudella turkulaisseuran A-nuorissa. Kaarlehdon sopimus on kolmivuotinen. Turkulaisryhmän muut maalivahdit tulevalla kaudella ovat Oskari Setänen ja Aleksandar Georgiev.

» Lähetä palautetta toimitukselle