BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

TPS-valmennuksessa muutoksia - Pikkarainen korvaa Elomon

LIIGA / Uutinen
Pikkarainen valmensi neljä edelliskautta Jukureissa.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
TPS kertoi, että päävalmentaja Miika Elomo on vapautettu tehtävistään. Hänen korvaajakseen joukkue on palkannut Jarno Pikkaraisen.

Viime kaudella Jukureita valmentanut ja kesken kauden potkut saanut Jarno Pikkarainen toimii loppukauden ajan TPS:n päävalmentajana. Hän korvaa marraskuussa Kai Suikkasen tilalle turkulaisjoukkueen valmennukseen tulleen Miika Elomon, jonka alaisuudessa joukkueen otteet ovat olleet tuloksellisesti heikkoja.

− Arvot ovat kaiken toimintamme perusta. Lopulta jouduimme valitettavasti toteamaan, etteivät Miikan ja HC TPS:n arvot kohdanneet, kommentoi seuran toimitusjohtaja Mika Eskola siirron taustoja.

Pikkarainen toimii päävalmentajan tehtävissä ainoastaan loppukauden ja siirtyy ensi kaudeksi Ari-Pekka Selinin johtaman valmennusryhmän jäseneksi. 

− Ari-Pekka Selin oli jo aiemmin valinnut Pikkaraisen valmennustiimiinsä ja hän aloittaa työnsä nyt kuukautta suunniteltua aiemmin, urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kertoi.

Urallaan sekä Jukurit että Jokipojat Mestiksen mestaruuteen valmentanut Pikkarainen on penkin takana ensimmäisen kerran tiistaina, kun joukkue kohtaa KalPan.

» Lähetä palautetta toimitukselle