TPS vahvistuu amerikkalaispuolustajalla

LIIGA / Uutinen
TPS on hankkinut puolustukseensa amerikkalaisen Kyle Klubertanzin yksivuotisella sopimuksella. TPS odottaa nuorelta rightin puolustajalta osaamista sekä kiekollisella että fyysisellä puolella.

22-vuotias puolustaja on aiemmin urallaan pelannut Pohjois-Amerikassa. Neljä edellistä kautta hän on kiekkoillut yliopistosarjaa Wisconsinin joukkueessa. Päättyneellä kaudella 183-senttinen pakki teki 40 ottelussa tehot 4+16. Lisäksi Anaheimin vuonna 2004 varaama Klubertanz edusti päättyneellä kaudella kuuden ottelun ajan AHL-seura Portland Piratesia.

Debyyttikaudellaan Wisconsinissa mies valittiin yliopistosarjojen tulokkaiden tähdistökentälliseen. Vuonna 2003 Klubertanz edusti maataan alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa.

TPS odottaa NHL:aan pyrkivästä puolustajasta selkeää vahvistusta peräpäähänsä.

– Klubertanz on viisas pelaaja, jolla on hyvät kiekolliset taidot. Nopeana ja pehmeänä luistelijana hän tukee hyvin hyökkäyksiä. Hän on luontainen taistelija, joka pystyy myös kovaan fyysiseen peliin, pelaajakoordinaattori Ari Vuori luonnehtii TPS:n tiedotteessa.

Klubertanzin sopimuksen myötä TPS:lla on kasassa 27 pelaajasopimusta. Toimitusjohtaja Seppo Sutelan mukaan joukkue on nyt valmis.

» Lähetä palautetta toimitukselle