ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

TPS solmi tukun jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
TPS:n tulevan kauden miehistö rakentuu pudotuspelitaistojen keskelläkin. Paketti on astetta valmiimpi sekä puolustuksen että hyökkäyksen osalta Antti Aallon, Matti Ahon, Antti Hulkkosen ja Markus Seikolan tehtyä jatkosopimukset turkulaisseuran kanssa.

TPS ilmoitti sunnuntaina solmineensa jatkosopimukset neljän kuluvan kauden runkopelaajan kanssa.

Antti Aallon 1+1 –vuotinen jatko luo yhdessä Turussa uraansa jatkavan Joni Liuksen kanssa vankan pohjan TPS:n keskushyökkääjäosastolle. Viimeisen vuoden vaikeista loukkaantumista kärsinyt Aalto ehti tällä kaudella pelata 37 ottelua tehoin 9+18. Tuleva kausi on Aallolle jo seitsemäs TPS:ssä.

Pirteillä otteillaan pelipaikkansa liigamiehistössä tällä kaudella vakiinnuttanut Matti Aho puolestaan solmi 2-vuotisen jatkosopimuksen. Pitkään SM-liigan, Mestiksen ja A-nuorten SM-sarjan välillä sukkuloinut 22-vuotias Aho teki runkosarjassa tehot 4+4 vakuuttaen ahkeralla työnteollaan niin valmennusjohdon kuin kannattajatkin.

Myös TPS-puolustuksen runko alkaa hahmottua Markus Seikolan vuoden mittaisen ja Antti Hulkkosen 1+1 –mallisen sopimuksen myötä. Jo viidettä kauttaan liigamiehistössä pelaavan 22-vuotiaan Seikolan kehitys on ollut epätasaista, mutta kuluvalla kaudella häneen asetetut suuret odotukset ovat alkaneet täyttymään. Runkosarjassa Seikola teki piste-ennätyksensä, viisi maalia ja yhdeksän maalisyöttöä.

Jokerien ja SaiPan kautta toissa kaudella Turkuun päätynyt Hulkkonen nousi TPS-fanien suosikiksi komeiden taklaustensa ansiosta. Aiemmilla kausilla pistepörsseissäkin kunnostautuneen puolustajan kausi ei ole sujunut aivan odotusten mukaisesti. Hieman aiempaa pienempään rooliin jääneen Hulkkosen saldo runkosarjassa oli 5+9.

- Koossa on hieman alle 20 sopimusta ja muutamia vielä tehdään lisää, toimitusjohtaja Jouko Narvanmaa kommentoi ensi kauden kuvioita seuran verkkosivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle