TPS solmi sopimukset kahden ulkomaalaispelurin kanssa

LIIGA / Uutinen
Puolustaja Steven Seigo jatkaa Tepsissä.
Kuva © Timo Savela
SM-liigaseura Turun Palloseura on allekirjoittanut pelaajasopimukset liettualaishyökkääjä Tadas Kumeliauskaksen ja kanadalaispuolustaja Steven Seigon kanssa.

Niin Tadas Kumeliauskas kuin Steven Seigokin ovat tehneet TPS:n kanssa 1+1 vuoden mittaiset pelaajasopimukset. Molemmat ulkomaalaiskiekkoilijat ovat pelanneet turkulaisseurassa jo alkusyksyn koeajalla. 

Liettualaishyökkääjä Kumeliauskas on pelannut kolme edellistä kautta Kazakstanin mestaruussarjassa Arystan Temirtaun joukkueessa. Viime kaudella 22-vuotias keskushyökkääjä tehoili 50 pelissä pistesaldon 25+19=44. 

23-vuotias kanadalaispuolustaja Seigo on puolestaan valmistunut yliopistosta ja kiekkoillut yliopistourallaan 150 ottelua tehoilla 19+56=75. 

Näiden sopimusten lisäksi TPS on sorvannut 1+1-vuotisen sopimuksen seuran oman kasvatin hyökkääjä Krister Mähösen kanssa. 

Kanadalaisen laitahyökkääjän Derek Famularen koeaikasopimusta seura on sen sijaan jatkanut lokakuun 7. päivään asti. Niin ikään koeajalla Tepsissä kiekkoilevan laitahyökkääjän Tuomas Suomisen jatko Turussa selviää puolestaan myöhemmin tällä viikolla. 

 

» Lähetä palautetta toimitukselle