JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

TPS kokosi valmennustroikkansa

LIIGA / Uutinen
Juha Pajuoja komentaa turkulaisia loppukauden. Pajuojan apureina operoivat Miika Elomo ja Jani Kiviharju.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
TPS on vahvistanut Juha Pajuojan olevan joukkueen uusi päävalmentaja. Pajuojan apureiksi Tepsi on pestannut Miika Elomon ja Jani Kiviharjun.

Jo maanantaina uutisoitu Juha Pajuojan siirtyminen TPS:n päävalmentajaksi on saanut varmistuksen. TPS vahvisti asian tiistai-aamuna. Pajuoja valmentaa turkulaisia loppukauden kattavalla sopimuksella.

Tepsistä tulee täten kolmas liigaseura, jossa Pajuoja on toiminut päävalmentajana. Aiemmin valmentaja on luotsannut Ässiä ja Ilvestä. Kaiken kaikkiaan Pajuoja on operoinut ammattivalmentajana jo kolmetoista vuotta.

Ässien ja Ilveksen lisäksi mies on valmentanut kuusi kautta nuorten ja poikien maajoukkueissa ja toiminut päävalmentajana kolmen kauden verran Mestiksessä ja viiden kauden ajan nuorten SM-liigassa.

Apuvalmentajikseen Pajuoja saa Miika Elomon ja Jani Kiviharjun. Molemmat ovat luoneet pitkän pelaaja-uran ja voittaneet kultaa TPS:ssä. Apuluotseista Kiviharju lukeutui turkulaisten valmennusryhmään jo kaudella 2010-2011, Elomo puolestaan suorittaa parhaillaan Vierumäen kansainvälistä valmentajatutkintoa.

Ensimmäisen pelinsä tuoreen valmennustiiminsä johdolla TPS tahkoaa perjantaina Jokereita vastaan.  

» Lähetä palautetta toimitukselle