TPS jatkosopimuksiin nuorten pelureidensa kanssa

LIIGA / Uutinen
Siiki jatkaa TPS-paidassa.
Kuva © Timo Savela
TPS on solminut jatkosopimukset nuorten Oskari Siikin, Markus Nurmen, Elias Karvosen ja Kaapo Kakon kanssa.

Oskari Siiki ja Markus Nurmi jatkavat turkulaisjoukkueessa kaksivuotisilla sopimuksilla. Elias Karvosen sopimus on puolestaan yksivuotinen ja Kaapo Kakon kontrahti kattaa seuraavat kolme kautta.

Karvonen ja Siiki ovat kuluvalla kaudella kiekkoilleet Liigassa. Karvonen on kerännyt 19 ottelussa tehot 0+4 ja Siiki 25 ottelussa pisteet 1+5. Karvonen on esiintynyt myös kuudessa Mestis-ottelussa TUTOn riveissä ja iskenyt siellä tehot 1+6.

− On hienoa jatkaa kasvattajaseurassa vielä seuraavat kaksi vuotta. Nyt on tarkoitus ottaa seuraava "steppi" uralla. Tavoitteena on vakiinnuttaa paikka joukkueessa sekä tuottaa peliä ja auttaa joukkuetta pisteiden valossa. Tarkoitus on päästä joukkueessa kärkipelaajaksi, Siiki kommentoi.

Nurmen kausi on kulunut pääasiassa TPS:n A-nuorissa. Kesällä 2016 NHL:äänkin varattu 18-vuotias laitahyökkääjä on iskenyt Nuorten Liigassa 27 ottelussa tehot 12+16. Lisäksi hän on pelannut kolme Liiga-ottelua ilman tehopisteitä.

− Olen pienestä asti seurannut TPS:n otteita ja toivonut, että pääsisin myös itse pelaamaan Liigassa. Ja nyt se on mahdollista. Kaikki on kiinni itsestäni, pääsenkö pelaamaan Liiga-joukkueessa. Mutta olen valmis tekemään kovasti töitä sen eteen, Nurmi totesi.

Kakko pelannut TPS:n B-nuorissa ja tehtaillut kuudessa ottelussa tehot 4+5. 15-vuotias hyökkääjälupaus on kiekkoillut myös alle 16-vuotiaiden maajoukkueessa.

− Kaapo on oman ikäluokkansa aivan terävintä kärkeä Suomessa, joten luonnollisesti olemme iloisia tästä sopimuksesta. Mielenkiinnolla odotamme, miten hänen kehityksensä etenee seuraavien vuosien aikana, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle