TPS ja Mika Alatalo kolmen vuoden jatkosopimukseen

LIIGA / Uutinen
TPS:n sisupussi Mika Alatalo solmi seuransa kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen. Hyökkääjän uran jatko Turussa tyydyttää kaikkia osapuolia, sillä Jukka Koivu ilmaisi jo aiemmin haluavansa Alatalon tulevan kauden joukkueeseensa. Nyt toive siis toteutui.

Tepsissä viimeiset kolme kautta pelannut vahva kulmavääntäjä Mika Alatalo jatkaa seurassa. Halukkaita ottajia olisi "Altsilla" ollut ulkomaita myöten, mutta turkulaisten onneksi numero #30 halusi jatkaa Palloseuran paidassa.

Jukka Koivu ilmoitti julkisesti aikaa sitten, että hän haluaa Alatalon jatkavan joukkueessaan. Tämä ei ole mikään ihme, sillä Alatalolta saa sitä, mitä häneltä tilataan.

- Olen ollut täällä kaikin puolin tyytyväinen kaikkeen toimintaan. Huippuseura ja huippuorganisaatio. Ei kai siinä sen kummempaa.

Keitä kilpakosijoita Tepsillä oli?

- Ei mitään ihmeellisiä. Kausi on kuitenkin käynnissä. Ulkomaille oli jotain ajatuksia itsellä ja perheellä. Ajattelimme kuitenkin, että kyllä ne ulkomaat on nyt kierretty ja vanhin tyttökin menee kouluun. Ajattelimme sitten asettua.

Pelaat siis urasi loppuun Turussa?

- No niin kyllä. Tyttöjen kouluun menokin vaikuttaa päätökseen jäädä tänne. Valmennuskuviotkin ovat uran lopettamisen jälkeen käyneet mielessä, mutta nyt keskitytään tämän sopimuksen täyttämiseen ja katsotaan sitten, miten paikat kestävät ja mikä on terveys. Sehän on ensimmäinen asia. Katsotaan tilannnetta siltä osin uudestaan sitten kolmen vuoden päästä.

Alatalo kärsi puoli vuotta vakavasta polvivammasta. Kärsivällisen kuntoutuksen tuloksena polvi on nyt hyvässä kunnossa ja mies itse ilmeisen tyytyväinen tilanteeseen.

- Polvi ei ole ilmoitelllut itsestään eikä vihoitellut. Kipuja eikä mitään ei ole ollut. Eiköhän se jo ala olla ihan normaali, totesi 31 pelissä kaudella tehot 11+11=22 iskenyt laituri.

» Lähetä palautetta toimitukselle