ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

TPS ja Blues vaihtavat pelaajia loppukauden lainasopimuksilla

LIIGA / Uutinen
Kalle Kaijomaa on toinen TPS:ään lainalle lähtevistä pelaajista.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
TPS ja Blues lainaavat toisilleen pelaajia loppukaudeksi. TPS:n riveihin siirtyvät Espoosta Kalle Kaijomaa ja Jussi Makkonen, ja toiseen suuntaan liikkuvat Matias Pulli sekä Oskari Siiki. Markus Poukkula puolestaan on purkanut sopimuksensa Bluesin kanssa.

TPS tiedottaa nettisivuillaan, että Kalle Kaijomaa ja Jussi Makkonen liittyvät Palloseuran riveihin loppukauden lainasopimuksilla. Espoon ottavat suunnakseen Turusta nuoret Matias Pulli ja Oskari Siiki, jotka pelaavat myös loppukauden lainalla Bluesissa.

− Pelaajavaihdoilla saamme vahvistettua joukkuetta puolustuksen ja hyökkäyksen osalta. Erityisesti keskushyökkääjien osalta meillä on paha loukkaantumissuma tällä hetkellä. Samalla Pulli ja Siiki saavat mahdollisuuden suurempaan rooliin Liigassa, kertoi TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki TPS:n verkkosivuilla.

Makkosen on tarkoitus pelata TPS:n paidassa jo tänään Ilvestä vastaan. Kaijomaa liittyy turkulaisten riveihin alkuviikosta.

Pulli ja Siiki sen sijaan liittyvät Bluesin tiedotteen mukaan espoolaisryhmän vahvuuteen tiistaina. Samalla Blues ilmoittaa, että Markus Poukkula on purkanut sopimuksensa joukkueen kanssa.

Poukkula pelasi Bluesissa tällä kaudella 35 ottelua, joissa syntyivät tehopisteet 1+10. TPS:ään siirtyneistä Kaijomaa on summannut 39 pelissä tehot 2+11, ja Makkosen saldo 34 ottelussa on 3+3. Bluesiin lähtevistä Pulli on pelannut kahdeksan ottelua pisteittä, kun Siiki puolestaan on saalistanut 20 pelissä pisteet 3+2.

» Lähetä palautetta toimitukselle