TPS hankki yhdysvaltalaisjärkäleen Mikkelistä

LIIGA / Uutinen
Zach Budish oli viime kauden tehokkain pelaaja Jukureissa.
Zach Budish siirtyy Mikkelin Jukureista Turun Palloseuraan loppukauden kattavalla sopimuksella. 26-vuotias laituri oli Jukureiden toiseksi paras pistemies.

Tällä kaudella Jukureiden paidassa 49 ottelussa 15 maalia ja 32 tehopistettä iskenyt Zach Budish jatkaa uraansa TPS:n riveissä. TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki uskoo Budishin sopeutuvan joukkueeseen hyvin ison koonsa vuoksi. Budishilla on pituutta 191 senttimetriä ja painoa yli 100 kiloa.

− Ison kokonsa ansiosta hän on erinomainen pelaaja maalin ja laitojen lähellä. Uskon, että hän sopeutuu erinomaisesti joukkueeseemme, Niitttymäki toteaa.

Hankinnassa Budishin monipuolisuus oli hyökkäjien loukkaantumisista kärsivän TPS:n kannalta avainasemassa.

− Hän on monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla sekä keskellä, Niittymäki avaa.

Jukureille siirto oli tärkeä taloudellisista syistä. Liigan toiseksi viimeisenä rämpivä Jukurit keskittyy nuorten pelaajien kehittämiseen.

− Taloudellisesti tämä on tarpeellinen siirto tulevaa kautta ajatellen. Joukkue taistelee edelleen sarjasijoituksista sata lasissa ja keskitymme niiden pelaajien kehityskaareen, jotka ovat avainroolissa seuran tulevaisuudessa, Jukurien toimitusjohtaja Tuomas Muotka taustoittaa siirtoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle