TPS hankki Konttisen ja Uusikartanon

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Turun Palloseura on vahvistanut rivejään kahdella hankinnalla. Puolustaja Tero Konttinen siirtyy turkulaisten riveihin Ässistä ja kokenut hyökkääjä Aki Uusikartano HPK:sta.

Tällä kaudella 36 ottelussa vaatimattomaan viiden syöttöpisteen saldoon Ässissä jäänyt Tero Konttinen oli viime kaudella porilaisten tehokkain puolustaja 27 tehopisteellä. Ässien lisäksi Konttinen on SM-liigassa edustanut Jokereita.

– Olemme hakeneet kiekollista ja liikkuvaa pakkia. Olemme olleet Konttisen perässä jonkun aikaa, ja on hienoa että saimme hänet, TPS:n päävalmentaja Hannu Virta seuran kotisivuilla.

Aki Uusikartano on kuluneella kaudella pelannut HPK:ssa 21 ottelua, joissa syntyivät tehot 3+8=11. HPK:n lisäksi neljää eri SM-liigajoukkuetta edustanut 30-vuotias hyökkääjä omaa paljon kokemusta ja on siksi mieluisa hankinta myös turkulaisten valmennusjohdon mielestä.

– Aki on hyvin kahteen suuntaan pelaava sentteri. Hän lukee peliä hyvin ja rytmittää oivasti viisikkopelaamista. Kokemuksen avulla hän pystyy pelaamaan tuloksekkaasti myös yli- ja alivoimaa, Virta toteaa.

Uusikartano on parhaillaan toipumassa polvivammasta, mutta hänen uskotaan olevan pelikykyinen maaottelutauon jälkeen. Näiden hankintojen lisäksi TPS tiedotti Teemu Ramstedtin siirtyvän loppukaudeksi KooKoon riveihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle