TPS hankki jenkkilaiturin

LIIGA / Uutinen
TPS on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Robert Valicevicin kanssa. Tuore vahvistus saapuu Turkuun ensi viikolla.

Kokeneella Valicevicilla on kuuden kauden ja lähes 200 ottelun NHL-kokemus. Viime kausi kului pääasiassa Dallas Starsin AHL-farmijoukkue Utah Grizzliesin riveissä Antti Miettisen joukkuetoverina. 33-vuotias Valicevic oli joukkueen toiseksi paras pistemies tehtyään 67 pelissä yksitoista maalia ja annettuaan 26 syöttöä. Jäähyaitiossa 185-senttinen ja päälle 90-kiloinen hyökkääjä viihtyi 44 minuuttia. Farmipelien lisäksi Valicevic ehti pelata myös Starsin paidassa seitsemän ottelua, tehoitta.

Ennen Dallasin kauttaan Valicevic pelasi vuoden verran sekä Los Angelesin että Anaheimin organisaatioissa ja sitä ennen kolmen kauden putken Nashvillessä. Yhteensä NHL-otteluita miehelle on kertynyt 193, joissa on syntynyt yhteensä 28 maalia ja 48 pistettä sekä 61 jäähyminuuttia. Farmisarjoja detroitilaissyntyinen hyökkääjä on kolunnut urallaan vajaan 400 ottelun verran tehden noissa otteluissa yhteensä hieman vajaat 250 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle