BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Toni Sihvonen siirtyy Sportiin

MESTIS / Uutinen
Konkarihyökkääjä Toni Sihvonen palaa Keski-Euroopassa vietetyn kauden jälkeen Suomeen. Hänen uusi työnantajansa on Jatkoajan saaman tiedon mukaan Vaasan Sport.

Liiganousua tavoitteleva Sport saa hyökkäykseensä kokeneen vahvistuksen. Jatkoajan tietojen mukaan Toni Sihvosen siirto on sinetöity jo jonkin aikaa sitten, vaikka vaasalaisseura panttaa yhä sopimuksen julkistamista.

Sihvonen, 37, siirtyy Sportiin unkarilaisesta Alba Volanin joukkueesta. Konkarihyökkääjä oli lähellä lopettaa uransa viime syksynä, mutta marraskuussa hän sai riittävän houkuttelevan tarjouksen Keski-Euroopasta ja tarttui siihen. Alba-Volan pelasi kuluneella kaudella Itävallan liigassa mutta jäi sarjan selkeäksi jumboksi.

Sihvosella on kokemusta SM-liigasta 16 kauden verran viidestä eri seurasta. Ulkomailla hän on pelannut Alba Volanin lisäksi Tukholman AIK:ssa. Suomen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle hän tekee paluun 13 vuoden tauon jälkeen, sillä TPS-aikanaan hän pelasi lyhyitä jaksoja farmijoukkue Kiekko-67:n riveissä.

Puolustavana keskushyökkääjänä tunnettu Sihvonen on pelannut kolmet MM-kisat ja voittanut kolme SM-kultaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle