Toni Mustonen sopimukseen Pelicansin kanssa

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Pelicans on solminut Toni Mustosen kanssa sopimuksen. 21-vuotias laitahyökkääjä kokeili viime kaudella lahtelaisten riveissä liigaa seitsemän ottelun verran, mutta varsinainen joukkue oli Mestiksen KJT.

Viime kauden 33 Mestis-pelissä Toni Mustonen keräsi tehot 8+14 ja oli KJT:n neljänneksi tehokkain pistemies. Loistavasti alkanut kausi toi miehelle näyttöpaikan Pelicansissa. Seitsemässä liigapelissään Mustonen saalisti kaksi syöttöpistettä ja palasi takaisin Järvenpäähän.
Mestiksen karsintasarjassa hyökkääjä pelasi vain viisi ottelua, joissa saldoksi kertyi kaksi maalia ja viisi syöttöpistettä.

KJT:n kasvatti nousi edustusmiehistöön jo kaudella 99-00, pelaten peräti 48 ottelussa. Samana talvena Mustonen kuului myös 18-vuotiaiden MM-kisamiehistöön. Vuotta myöhemmin hyökkääjä oli kisoissa ikäluokkaa vanhempien riveissä ja pääsi haistelemaan liigavauhtia Bluesissa kolmen ottelun verran. Mustosen ja Pelicansin solmima sopimus on kestoltaan 1+1 vuotta. Sopimuksessa on tryout-ehto 5.9.2003 saakka.

» Lähetä palautetta toimitukselle