Toni Koivunen Pelicansista Timråån

LIIGA / Uutinen
Viime kaudella Lahden Pelicansin kapteenina toiminut Toni Koivunen liittyy pelaajiin, jotka jättävät Lahden taakseen. Uutena osoitteena on Ruotsin Elitserienin joukkue Timrå.

Toni Koivusen lähtö ei tullut yllätyksenä. Viime kaudeksi Bluesista Pelicansiin siirtynyt mies totesi jo aiemmin haluavansa vielä urallaan ulkomaille pelaamaan ja loppukaudesta siirto kävi yhä todennäköisemmäksi. Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla pelaava Timrå teki Koivusen kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Herrasmiespelaajana tunnettu "Bobi" teki Lahdessa tehot 9+23. Timrån urheilutoimenjohtaja Kent Norberg oli tyytyväinen suomalaisen hankintaan:

"Olen nähnyt Koivusen pelejä tällä kaudella useaan otteeseen ja hän on joka kerta tehnyt minuun vain positiivisen vaikutuksen. Koivunen on taitava keskushyökkääjä, hyvä syöttäjä ja pelinrakentaja. Hän on ollut Pelicansien ykkössentteri koko kauden ajan. Kolmenkymmenen vuoden ikään ehtineenä hän halusi kokeilla jotain uutta, josta me Timråssa olemme erittäin tyytyväisiä."

Samalla Timrå ilmoitti jatkaneensa maalivahti Kimmo Kapasen sopimusta kahdella vuodella. Kapasen otteet ovat miellyttäneet seurajohtoa, ja mies on viihtynyt hyvin Ruotsissa. Kapanen siirtyi Timrån joukkueeseen viime joulukuussa Saksan Iserlohnista.

» Lähetä palautetta toimitukselle