TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Toni Häppölä siirtyy KalPaan

LIIGA / Uutinen
Panostuksia ensi kauteen luvannut KalPa on julkaissut ensimmäisen uuden hankintansa. Keskushyökkääjä Toni Häppölä liittyy kuopiolaisryhmään.

Toni Häppölän ja KalPan välinen sopimus on kaksivuotinen. Hyökkääjä kertoo seuran tiedotteessa saapuvansa Kuopioon positiivisin odotuksin taistelemaan muista sijoista kuin sarjataulukon häntäpään paikoista.

– Haluan, että lähdetään tähtäämään aina mahdollisimman ylös. Se oli iso juttu, että seuran puolelta tiedotettiin tavoitteet lyötävän korkealle. Se on pelaajalle todella tärkeää ja motivoivaa. KalPa tarjosi myös sitä, mitä olen lähtenyt uraltani hakemaan, isoa vastuuta ja paljon peliaikaa, Häppölä sanoo.

Ensi kuussa 27 vuotta täyttävä Häppölä pelasi kevääseen 2006 asti koko uransa kasvattajaseurassaan Helsingin IFK:ssa, minkä jälkeen hän siirtyi Ässiin. Porissa hän pelasi viime tammikuuhun asti, kunnes hänet kaupattiin sveitsiläisseura Luganoon.

KalPan päävalmentaja Pekka Virta iloitsee siitä, että kuopiolaisryhmä onnistui kiinnittämään itselleen kysytyn suomalaissentterin. Häppölä on pelannut 330 SM-liigaottelua tehoilla 71+82=153.

– Toni on ollut henkisesti vahva pelaaja aina missä on pelannut. Hän on johtava pelaajatyyppi ja sellaista tämä joukkue on huutanut. Pystyy parantamaan taitopelaamista ja sitä kautta varmasti myös numerotulosta. Sen verran nuorikin, että parhaat vuodet ovat varmuudella vielä edessä, Virta uskoo.

Häppölä liittyy KalPan rinkiin toukokuun alussa, kun yhteiset harjoitukset alkavat. KalPalla on junioripelaajien liigasopimukset mukaan lukien kasassa 28 pelaajasopimusta ensi kaudelle.

» Lähetä palautetta toimitukselle