BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Toni Dahlman Kärppiin

LIIGA / Uutinen
Hyökkääjä Toni Dahlman liittyy Oulun Kärppiin vahvuuteen. Alkukauden Ruotsin Morassa pelannut Dahlman on uuden seuransa mukana jo perjantain Lukko-ottelussa.

Toni Dahlman on kiekkoillut SM-liigassa Jokereiden, Ilveksen sekä Lukon paidoissa. Lisäksi hänellä on kokemusta Pohjois-Amerikan kaukaloista, joissa hän viiletti kaksi vuotta. Paras SM-liigakausi hänellä oli Raumalla 2006-2007, kun hän nakutti 53 ottelussa pisteet 15+25=40.

Hyökkääjä siirtyi Lukosta Moran riveihin, missä hän aloitti myös tämän kauden. Tänä syksynä asiat eivät kuitenkaan sujuneet halutulla tavalla ja lopulta Dahlman pelasi vain kuusi ottelua täksi kaudeksi Allsvenskaniin pudonneessa Morassa.

Dahlman liittyy Kärppiin välittömästi, ja hän oli joukkueen mukana jo torstain aamujäillä. Ensimmäisen ottelunsa kärppäpaidassa hän pelaa perjantaina, kun joukkue matkustaa Lukon vieraaksi.

− Edellisen kerran olin jäällä puolitoista viikkoa sitten. Perjantai tulee aika äkkiä vastaan, mutta tästä on hyvä lähteä, Dahlman kertoo.

− Mielenkiinnolla odotan kärppäaikaa. Martti Järventien ja Josef Boumediennen ja monen muun kautta olen kuullut organisaatiosta paljon positiivista. Kärpät on voittanut paljon, joten olisikohan nyt minunkin aika voittaa jotain tässä joukkueessa.

Kärpissä Dahlmanin odotetaan tuovan joukkueeseen maalintekovoimaa, joka on ollut kadoksissa joukkueelta.

− Saamme hyvän yleispelaajan. Toni on erinomaisen hyvin liikkuva pelaaja ja hyvä maalintekijä. Uskon myös, että saimme meidän näköisen pelaajan rosteriimme, näkee Kärppien päävalmentaja Matti Alatalo.

» Lähetä palautetta toimitukselle