IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Tommi Välimaa Kooveen riveihin

MESTIS / Uutinen
Mestikseen noussut Koovee on värvännyt riveihinsä FPS:ssa hyökänneen Tommi Välimaan sekä HCM-puolustaja Anssi Rannan. Tamperelaiset solmivat lisäksi jatkosopimukset kahdelle runkohyökkääjistään.

Tommi Välimaa on 22-vuotias keskushyökkääjä. Kookas pelimies oli viime kaudella forssalaisten neljänneksi paras maalintekijä 12 osumallaan. Hän antoi lisäksi seitsemän maaliin johtanutta syöttöä 43 ottelussaan.

Miehen tilastoihin kirjattiin ensimmäiseltä Mestis-kaudelta lisäksi kelvollinen lukema +1 sekä miehekkäät 86 rangaistusminuuttia. Kangasalalta lähtöisin oleva Välimaa juhli kaudella 2004-2005 A-nuorten Suomen mestaruutta Ilveksessä.

Myös toisella uudella kooveelaisella, puolustaja Anssi Rannalla, on kokemusta tupsukorvista. 23-vuotias puolustaja pelasi Ilveksen junioreissa kevääseen 2003 saakka, ja on sen jälkeen edustanut Kooveen entistä paikallisvastustajaa HCM:ää kolmen kauden ajan.

Viime kauden Suomi-sarjassa raamikas puolustaja iski 25 ottelussaan tehot 3+11 ja istui jäähypenkillä 54 minuuttia.

Jatkopestit Koovee solmi Petteri Salosen ja Juha-Pekka Palmrothin kanssa. Molemmat ovat hyökkääjiä. 21-vuotias Salonen keräsi päättyneellä kaudella runkosarjassa tehot 6+8. Kausi oli hänelle ensimmäinen Suomi-sarja-tasolla.

Aiemmilla kausillaan joukkueen parhaimpiin maalintekijöihin lukeutunut Palmroth, 23, sen sijaan iski runkosarjassa vain yhden maalin. Molemmilla on Kooveen lisäksi kokemusta Tapparan junioreista.

» Lähetä palautetta toimitukselle