Tommi Turunen Jokereihin, Sainomaa Lahteen

LIIGA / Uutinen
Lahden Pelicans ilmoittaa kotisivullaan, että hyökkääjä Tommi Turusen sopimus on purettu ja hän siirtyy hallitsevan mestarin Helsingin Jokereiden vahvuuteen. Jokereiden Teemu Sainomaa puolestaan pelaa ensi kauden Pelicanseissa.

Göteborgin MM-kisajoukkueeseenkin tyrkyllä ollut Turunen ja Pelicans purkivat yhteisymmärryksessä sopimuksen, jota olisi ollut vielä tuleva kausi jäljellä. Pelicans hyötyy sopimuksen purkamisesta saamalla Jokereilta taloudellisen korvauksen sekä nuoren keskushyökkääjä Teemu Sainomaan, joka pelaa ensi kauden Lahdessa.

Tommi Turunen oli viime kaudella Pelicansin kantavia voimia ollen joukkueen toiseksi paras pistemies runkosarjassa 21 maalillaan ja 25 syötöllään. Pudotuspeleissä Turunen takoi neljässä pelissä kahdet maalit ja syötöt ollen joukkueensa tehokkain Pelicansin tippuessa TPS:lle ensimmäisellä kierroksella.

Teemu Sainomaa on kookas sentteri, joka pelasi viime kaudelle Jokereiden kolmos-nelosketjussa 44 ottelua. Tänä aikana Ottawan varaaman sentterin toimesta vastustajan maaliverkko heilahti kerran ja syöttöjä kertyi neljä. Sainomaa saanee Pelicansissa suuremman roolin kuin mitä kuluneella kaudella Jokereissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle