Tommi Santalan pikkusormi murtunut

LIIGA / Uutinen
HPK:n ykkössentteri Tommi Santalan kädessä ollut murtuma on leikattu ja jo viime kaudella kovia kokenut keskushyökkääjä joutunee huilaamaan kuukauden päivät.

Santala loukkasi kätensä viime keskiviikon harjoitusottelussa Pajulahdella, jossa HPK kohtasi Magnitokorskin häviten 5-4-lukemin. Käteen osunut kiekko mursi Santalan kädestä pikkurillin rystysen.

Viime kaudella Marco Tuokon luistin viilsi Santalan akillesjänteeseen ja keskeytti loistavasti alkaneen kauden. Nyt häntä koetellaan jälleen, mutta tällä kertaa loukkaantuminen ei ole onneksi läheskään yhtä vakava. Parhaimmassa tapauksessa Santala nähdään HPK:n pelipaidassa jo kotiavauksessa Pelicansia vastaan.

Santala oli viime kaudella kovaa vauhtia nousemassa liigan johtavaksi keskushyökkääjäksi, ja tällä kaudella häneen kohdistuvat erittäin suuret odotukset. Santalan on suunniteltu johtavan Kerhon ykkösketjua, jossa hänen laidoillaan pelaisivat Antti Miettinen ja Eero Somervuori. Tuo suunnitelma saa olla kuitenkin hyllyllä ainakin kuukauden päivät, sillä Santalan lisäksi myös Miettinen on vasta toipumassa olkapääleikkauksestaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle