TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Tommi Kovanen ja Joni Myllykoski Lukkoon

LIIGA / Uutinen
Rauman Lukko on tehnyt kaksivuotiset sopimukset puolustaja Tommi Kovasen ja maalivahti Joni Myllykosken kanssa.

32-vuotias Tommi Kovanen siirtyy kettupaitoihin Helsingin IFK:sta, jossa pelasi kahdella edellisellä kaudella. KalPassa liigauransa aloittanut Kovanen oli IFK:n puolustuksen parhaimmistoa lyhyeksi jäänneissä pudotuspeleissä ja teki runkosarjassa pisteet 1+15=16. Lukossa puolustajalle on tarjolla isoa roolia.

– Pelityylini ja persoonani sopii hyvin tänne, IFK:ssa minulla oli kanadalaisen valmentajan alaisuudessa hieman erilainen rooli, mutta Raumalla pääsen pelaamaan omilla vahvuuksillani, Kovanen tiivistää.

– Koen olevani kokenut, hyvin liikkuva kiekollinen puolustaja ja sitä minulta täällä myös odotetaan.

Myllykoski Vehasen taustatueksi

Kärppätaustainen maalivahti Joni Myllykoski saapuu Raumalle Mikkelin Jukureista hoitamaan lähtökohtaisesti 2-maalivahdin paikkaa. Kolme kautta Mestistä pelannut 24-vuotias Myllykoski hakee nyt ensimmäistä kertaa tosissaan liigapaikkaa.

– Peliaikaa ei varmasti ole luvassa niin paljon kuin ennen, mutta ei Mestiksestä hypätä suoraan liigaan ykkösmaalivahdiksi, Myllykoski tuumaa.

– Tämä on ensimmäinen askel kohti liigauraa ja myös tilaisuus kehittyä maalivahtina. Minulla ei ollut kolmen mestiskauden aikana kertaakaan maalivahtivalmentajaa.

Petri Vehasen pysyessä pelikunnossa ei nuorelle Tornion IHC:n kasvatille ole juuri luvassa näyttöaikaa, mutta pronssia kuluneella kaudella Mestiksessä voittanut maalivahti on jo oivat näytöt antanut, jos tosipaikka koittaa.

Lukon toimitusjohtaja Timo Rajalan mukaan joukkueeseen on vielä tulossa 5-8 liigapelaajaa sekä joitakin pelaajia akatemiaan. Sen sijaan IS:n uutisoima Lukon tarjous AHL-puolustaja Mark Ardelanille on Rajalan mukaan täysin perätön.

» Lähetä palautetta toimitukselle