IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Tommi Jokinen näytille SaiPaan

LIIGA / Uutinen
KalPassa koko tähänastisen uransa kiekkoillut Tommi Jokinen hakee pelipaikkaa SaiPan riveistä. Hyökkääjän koejakso kestää kaksi viikkoa.

Laitahyökkääjän paikalla viihtyvä Tommi Jokinen, 23, pelasi viime kaudella kasvattiseuransa KalPan paidassa yhteensä 43 runkosarja- ja pudotuspeliottelua, joissa syntyivät pisteet 5+12. Kesän ilman sopimusta ollut hyökkääjä yrittää vakuuttaa SaiPan valmennusjohdon kahden viikon koejakson aikana, joka sisältää kolme harjoitusottelua.

– Meillä on tällä hetkellä hyökkäyksestä pelaajia pois ja tulossa on kolme harjoituspeliä loppuviikosta. Katsottiin, että tässä on hyvä kohta testata Jokisen osaaminen, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa toteaa.

– Hänellä on yli 200 liigaottelua pelattuna, vaikka ikää on vielä vähän. Hän on pelannut viime vuodet runkosarjan parasta kiekkoa pelaavassa joukkueessa ja tuo sitä kautta meille myös pelillistä kokemusta.

Jokisen ensimmäinen ottelu lappeenrantalaisten paidassa on torstaina, jolloin vastaan asettuu sveitsiläisseura EHC Kloten.


Jokinen vaihtaa kilpinutun sputnik-paitaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle