JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Tommi Jäminki IFK Arbogasta HeKiin

MESTIS / Uutinen
Tiukasti playoff-paikasta taisteleva Heinolan Kiekko sai kaipaamansa vahvistuksen, kun Tommi Jäminki purki sopimuksensa ruotsalaisseura Arbogan kanssa. Jäminki oli tyytymätön saamaansa pieneen rooliin joukkueessa ja suuntasi loppukauden ajaksi Heinolaan.

Liiga- ja Mestis-kokemusta omaavalle Jämingille on HeKissä kaavailtu suurta roolia. Peliaikaa on luvassa niin yli- kuin alivoimallakin. Kulunut kausi ruotsalaisseurassa ei sujunut toivotulla tavalla. Peliaikaa tuli vain vähän ja tehotkin jäivät sen mukaiseksi. 32 ottelussa syntyivät vaatimattomat tehot 0+4.

HeKin urheilutoimenjohtaja Janne Sinkkonen on uuteen hankintaan tyytyväinen.

- Jäminki pelaa loppukauden meillä. On rightin puolen kaveri ja sille on käyttöä ylivoimalla. Kaveri omaa SM-liiga- ja Mestis-kokemusta ja tuo tiettyä rutiinia joukkueeseen. Tulee olemaan kaikin puolin tärkeässä osassa ja nimenomaan vahvistaa joukkuetta. Peliaikaa on luvassa yli- ja alivoimalla. Jäminki on jo tänään meidän harjoituksissa mukana.

Valmentaja Jari Blombergin mukaan peliaikaa tarjoutuu 1-2-kentässä, joten Jäminki tulee saamaan paljon vastuuta. Seurassa kartoitetaan myös vielä yhden ulkomaalaishyökkääjän pestaamisen mahdollisuutta.

- Mahdollisesti vielä yksi ulkomaalaispelaaja on meillä hakusessa. Kiire tässä joka tapauksessa tulee siirtoajan kohta päättyessä, Sinkkonen sanoo.

Jämingistä toivotaan apua takellelleeseen hyökkäyspeliin. Kymmenessä viime pelissä vain KOO-VEEta vastaan HeKi on tehnyt yli kaksi maalia. Rightin kätisyys antaa ylivoimavariaatioihin lisää mahdollisuuksia.

» Lähetä palautetta toimitukselle