Tomi Tuomainen huilaa loppukauden

MESTIS / Uutinen
Jo kuukausia pelikentiltä sivussa olleen Jokipoikien puolustaja Tomi Tuomaisen olkapää on leikattu, joten kuopiolaislähtöistä pelaajaa ei enää tällä kaudella tositoimissa nähdä. Sen sijaan joensuulaisjoukkueen muut pitkäaikaispotilaat Tapio Ahtonen ja Jussi Savolainen palaavat ruotuun heti joulutauon jälkeen.

KalPasta suurin odotuksin täksi kaudeksi Jokipoikiin siirtynyt Tomi Tuomainen ehti pelata koko kaudella vain kaksi sarjaottelua. Syksyn ensimmäiset ottelut pilasi sormivamma, ja lähes heti tervehdyttyään 22-vuotias puolustaja loukkasi olkapäänsä.

Vaiva ei lähtenyt parantumaan, joten Tuomaisen olkapää on hiljattain leikattu. Mies joutuu näin ollen suuntaamaan katseensa jo ensi kauteen.

Iloisiakin uutisia Jokipoikien sairastuvalta kuuluu, sillä olkapäävaivainen puolustaja Jussi Savolainen ja selkäänsä potenut keskushyökkääjä Tapio Ahtonen ovat tositoimissa heti joulutauon jälkeen.

Lähes koko syksyn joensuulaisväreissä uurastanut Bluesin sopimuspelaaja Roope Ranta puolestaan pelaa SM-liigaa ainakin vuodenvaihteessa pelattavien nuorten MM-kilpailujen ajan. Rannan paluu ärjypaitaan on mahdollista, kunhan espoolaispelaajat palaavat edustustehtävistä. KalPasta lainassa ollut Jarkko Malinen palaa niin ikään liigaseuraansa.

» Lähetä palautetta toimitukselle