ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Tomi Mustonen vahvistaa KalPaa (päivitetty)

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokin viime kauden tehokkain pelaaja Tomi Mustonen pelaa ensi kaudella Kuopion KalPan väreissä.

Laitahyökkääjä Tomi Mustonen on oululaislähtöinen pelaaja. Vuonna 1983 syntynyt Mustonen on pelannut Kärppien lisäksi JYPissä, jossa kaudella 02-03 iski runkosarjassa tehot 3+4. Paikka liigakokoonpanossa ei kuitenkaan vakiintunut ja viime kaudeksi Mustonen siirtyi Kajaanin Hokkiin. Kausi avainroolissa toi paljon peliaikaa ja pistetehtailukin oli hyvätahtista, Mustosen tehopisteet runkosarjassa olivat 18+22 ja 3+1 playoff-sarjassa Hermestä vastaan.

Mustonen tunnetaan hyvin luistelevana laitahyökkääjänä, jolla on jääkiekkoilun perusominaisuudet hyvin hallussa. Kiekollisesti taitavalta Mustoselta on lupa odottaa maaleja myös ensi kaudella.

Kuopiolaisten valmennusryhmä on myös kasassa, kun Hannes Kapanen allekirjoitti jatkosopimuksen. Kapanen jatkaa KalPan apuvalmentajana sekä markkinointiryhmässä. Myös kuntovalmentaja Harri Hakkarainen jatkaa Kärppien ohella KalPan valmennusryhmässä. KalPa tiedotti myös Pekka Parviaisen loukkaantumisesta, raamikas puolustaja Parviainen joutuu polvileikkaukseen ja nähdään kaukalossa vasta vuoden 2005 puolella.

KalPan joukkue on kahta pelaajaa lukuun ottamatta valmis tulevaan Mestis-kauteen. Joukkueeseen etsitään vielä ykkössentteriä sekä yhtä puolustajaa. Pelaajat liittyvät joukkueeseen mahdollisesti try-out-leirin kautta.

Jatkoaika tarjoaa huomenna (lauantai) kolumnin KalPan kesäkuulumisista. Kolumnissa kerrotaan tarkemmin iltapäivällä pidetyn info-tilaisuuden annista. Tilaisuudessa käsiteltiin mm. KalPan kesäharjoitteluja, harjoitusotteluita, tulevan kauden tavoitteita sekä taloustilannetta.

KalPan pelaajalista kokonaisuudessaan tämän linkin takana.

» Lähetä palautetta toimitukselle