ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Tomi Mustonen siirtyy Ruotsin Allsvenskaniin

LIIGA / Uutinen
Rauman Lukon liukasliikkeinen laitahyökkääjä Tomi Mustonen on toipunut vaikeasta jalkavammastaan ja lähtee hakemaan uralleen uutta nostetta Ruotsin kakkostasolla pelaavasta Björklövenin joukkueesta.

Tomi Mustonen loukkasi jalkansa viime keväänä pelatussa toisen playout-kierroksen ottelussa Porin Ässiä vastaan, ja on ollut siitä asti lähes kokonaan pelaamatta. Ainoastaan kuluvan kauden harjoitusotteluissa laitahyökkääjä pääsi kaksi kertaa kokoonpanoon. Sen jälkeen vanha vamma uusiutui, ja vei miehen taas huilivuoroon. Nyt kahden viikon harjoittelun jälkeen Mustonen siirtyy vakuuttamaan Björklövenin seurajohtoa alkuun kolmen ottelun koeajalla.

– Olemme saaneet mahdollisuuden lainata hänet kolmeksi otteluksi ja katsoa, mitä hän pystyy tuomaan joukkueeseen. On selvää, että hänessä on potentiaalia, mutta haluan tietää, että hän on mitä etsimme ennen kuin menemme pidemälle. Lisäksi meillä on mahdollisuus nähdä, onko hän täysin toipunut loukkaantumisestaan, kertoo siirrosta urheilutoimenjohtaja Arto Sirviö seuran nettisivuilla.

Viime kaudella Lukon paidassa pelaamissaan 54 ottelussa Mustonen teki tehopisteet 3+15, ja keräsi 57 rangaistusminuuttia. Playout-sarjassa 5 ottelussa kertyi yksi syöttöpiste.

» Lähetä palautetta toimitukselle