JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Tomas Plihal TPS:ään

LIIGA, NHL / Uutinen
Turun Palloseura julkaisi maanantaina kovan vahvistuksen, kun Tomas Plihal liittyy joukkueeseen. 26-vuotias tshekkisentteri on pelannut kahdeksan edellistä vuotta Pohjois-Amerikassa. Viime kaudella mies pelasi 64 NHL-peliä San Jose Sharksissa.

HC Liberecin kasvatti Tomas Plihal lähti kotimaastaan Pohjois-Amerikkaan jo juniori-ikäisenä heti NHL-varauksensa jälkeen. Ensimmäiset pelinsä NHL:ssä hän pääsi pelaamaan kaudella 2006-2007.

Viime kaudella mies pääsi ensimmäistä kertaa viettämään suurimman osan talvesta NHL:n puolella. San Jose Sharksia edustanut Plihal pelasi 64 ottelua ja teki pisteet 5+8=13.

Turussa tuoreelle vahvistuksella kaavaillaan isoa roolia ykköskentän keskellä.

– Tomas on NHL-statuksen omaava pelaaja, jolla kiekollinen osaaminen ja luistelu ovat hyvää tasoa isohkoksi pelaajaksi. Suoraviivaisen pelityylin hän on oppinut Pohjois-Amerikassa, jossa hän on pelannut viimeiset kahdeksan vuotta. Tomas on nyt se viimeinen pala joukkueeseemme, jota olemme etsineet sitten Mikuksen NHL-sopimuksen jälkeen, TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori toteaa seuran verkkosivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle