BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Tomas Duba Ässien maalille

LIIGA / Uutinen
Porin Ässät on vahvistanut maalivahtiosastoaan tshekkiläisellä Tomas Duballa, kertoo Duban tähänastinen seura Sparta Praha. Kyseessä on 27-vuotiaan torjujan kolmas pesti SM-liigaan.

Sparta Prahan kasvatti siirtyi jo 20-vuotiaana SaiPan liigajoukkueen maalivahdiksi. Lappeenrannassa Duba pelasi kaksi kautta, kunnes hän palasi takaisin kotimaahansa. Kauden 2005-2006 Duba pelasi Leksandissa Ruotsissa ja toissa kaudella hän viihtyi alkukauden Turun Palloseurassa ennen paluutaan kasvattajaseuraansa.

Duban myötä Ässien ulkomaalaiskiintiö on täynnä, sillä joukkueessa pelaavat yhdysvaltalaiset Erik Rasmussen ja Derek Damon. Duba on SM-liigan kolmas vierastyöläinen tolppien välissä ja toinen tshekkiläinen TPS:n Alexander Salakin ohella.

Loppukauden kattavaa sopimusta voidaan pitää yllätyksellisenä. Duba on pelannut loistavan alkukauden Tshekin pääsarjassa Sparta Prahan joukkueessa ja Eero Kilpeläinen on puolestaan torjunut kiitettävästi patapaidoissa. Ässät etsinee kolmanneksi maalivahdiksi putoavalle Tuomo Karjalaiselle uuden seuran.

» Lähetä palautetta toimitukselle