TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Tirronen täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa - "Juuri sen profiilin maalivahti, jota haettiin"

LIIGA / Uutinen
Tirronen pelasi vahvan kauden Mestiksessä.
TPS on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen maalivahti Rasmus Tirrosen kanssa.

Rasmus Tirronen torjui viime kauden Mestiksessä Espoo Unitedin maalilla. 26-vuotias vahti pelasi runkosarjassa 39 ottelua torjuntaprosentilla 92,6 ja pronssijuhliin päättyneissä pudotuspeleissä pysäytti kiekot 11 ottelussa 91,1 prosentin varmuudella. Kauden päätteeksi hänet palkittiin sarjan parhaana maalivahtina.

− Mukavaa oli olla rakentamassa jotain uutta ja oli nastaa nähdä miten alkukauden vaikeuksien jälkeen löydettiin yhteinen sävel ja kasvettiin joukkueena yhteen. Saatiin kausikin vielä lopetettua kunnioitettavasti pronssimitaleihin, Tirronen kertoi.

− Innolla uusia haasteita kohti ja tavallaan tämä on seuraava askel omalla urallani.

Espoolaislähtöinen Tirronen pelasi ennen Mestikseen siirtymistään kuusi kautta Pohjois-Amerikassa pääasiassa NCAA-yliopistosarjassa, jossa kului kaikkiaan neljä kautta. Hän sai vyölleen myös 12 AHL-ottelua Carolina Hurricanesin farmijoukkue Charlotte Checkersin miehistössä.

− Olemme erittäin tyytyväisiä että saimme Rasmuksen joukkueeseemme. Rasmus on hyvän ikäinen ja erittäin motivoitunut tekemään töitä ja menemään urallaan eteenpäin erinomaisen mestiskauden jälkeen. Hän on juuri sen profiilin maalivahti mitä me markkinoilta haettiin, kommentoi TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki.

Maalivahdin hankinta tuli turkulaisseuralle ajakohtaiseksi, sillä joukkueen venäläisvahti Alexandar Georgijev lähti Pohjois-Amerikkaan New York Rangersin organisaatioon.

» Lähetä palautetta toimitukselle