Timonen jatkaa KalPassa

LIIGA / Uutinen
Kuopiolaisten luottopuolustajiin lukeutuva Jussi Timonen on solminut KalPan kanssa jatkosopimuksen. Uusi sopimus ulottuu aina kevääseen 2013 saakka.

Syksyllä 2008 Kuopioon palannut Jussi Timonen, 27, jatkaa kasvattajaseurassaan kaksivuotisen jatkosopimuksen turvin. Yhteensä 252 liigaottelua SaiPan, TPS:n ja KalPan paidoissa pelannut Timonen on muodostanut Adam Masuhrin kanssa toimivan pakkiparin ja oikea rooli savolaisjoukkueesta on löytynyt.

– Jussi on kasvanut meidän sapluunaan sopivaksi pelaajaksi ja on tärkeä osa joukkuetta. Hän on erittäin hyvä esimerkki myös nuorille pelaajille päivittäisestä työntekemisestä ja siitä, minkälaista on olla ammattilainen, toteaa KalPan urheilutoimenjohtaja Kimmo Kapanen.


Timonen jatkaa kasvattajaseurassaan.
Aapo Mannelin - aapo.mannelin@jatkoaika.com

Timonen kuuluu niihin harvoihin pelaajiin, jotka ovat edustaneet KalPaa peräti kolmella eri sarjatasolla. Kuopiolaisen ura edustusjoukkueessa alkoi Suomi-Sarjassa kaudella 2000–2001 ja kaudella 2001–2002 puolustaja pelasi jo täyden kauden Mestistä. Kotimaisten kaukaloiden lisäksi Timonen kävi kahden vuoden mittaisella visiitillä Pohjois-Amerikkaan, josta vyölle tarttui AHL-otteluiden lisäksi myös 14 NHL-peliä.

Timosen allekirjoituksen myötä KalPalla on 12 sopimuspelaajaa ja viisi optiota kaudelle 2011–2012.

» Lähetä palautetta toimitukselle