BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Timo Willman Amiensiin

MESTIS / Uutinen
Viime kauden Forssan Palloseuran riveissä puolustanut Timo Willman on päättänyt jatkaa uraansa ja osoitteena on Ranskan mestarijoukkue Amiens.

- Alkoi taas kiekkohommat kiinnostaa ja kun tilaisuus tuli, niin ajattelin sitten että miksipä ei, kun sai työhommatkin järjestymään täällä Forssassa viimeisen päälle. Paikat on kunnossa ja ihan mukava lähteä katsomaan mikä Ranskassa odottaa, Willman kertoo lähtönsä syistä.

- Melko odottavat tunnelmathan tässä on. Viikon päästä lähtee kone Ranskaan ja pianhan se kausikin jo alkaa. Näyttää siltä, että Ranskassa on neljä joukkuetta, jotka taistelevat mestaruudesta ja Amiens on yksi niistä, Willman valottaa.

Kokemusta ranskalaisesta kulttuurista saatika kiekosta Willmanilta ei liiemmin löydy, mutta fyysinen puolustaja ei anna sen haitata menoa.

- Sehän tässä hauskinta onkin, että siellä ei ole yhtään ulkomaalaista. Viime kaudella siellä oli Hämäläisen Tommi, mutta sekin lähti pois. En tiedä yhtään osaako kukaan siellä englantia, mutta sittenhän se selviää, Willman naureskelee.

Kieltä mies ei osaa nimeksikään, mutta nopeasti tulleen tilaisuuden koitettua kovin suurta aikaa ranskan kielen kurssien käymiseen ei ollut.

- Enhän mä osaa sanaakaan ranskaa, eli pitää ottaa varmaankin sanakirja mukaan. Suoraan patonkikauppaan sanakirjan kanssa niin kai sillä toimeen tulee, Willman leukailee.

Vielä yhtä kautta pidempiä suunnitelmia mies ei halua tehdä. Uran jatkosuunnitelmat ovat avoinna jälleen vuoden päästä.

- Kauden jälkeen sitten palataan tänne kun tuossa on talokin valmistumassa Forssan viereen. Sitten katsotaan uudemman kerran kannattaako vielä jatkaa, Willman tähtää.

Willman palasi viime kaudeksi Englannin matkaltaan, kun mies kävi tutustumassa brittiläiseen kiekkokulttuuriin Sheffield Steelersin väreissä. Viime kaudella Forssan Palloseurassa Willman voitti suvereeniin tapaan Mestiksen jäähykuninkuuden 201:lla minuutilla ja herätti ihastusta sekä pääosin vihastusta. Mestis-kannattajien keskuudessa kautta maan. Pelillisesti Willman oli FPS:n johtavia puolustajia, mutta ei kuitenkaan mahtunut täksi kaudeksi Kai Raution suunnitelmiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle