Timo Vertala korvaa Jussi Tarvaisen Ruotsin turnauksessa

LIIGA, MAAJOUKKUE / Uutinen
Jussi Tarvainen joutuu jäämään kovan kuumeen takia pois Ruotsin turnauksesta. Tilalle Aravirta on nimittänyt Timo Vertalan, joka on joutunut kieltäytymään kahdesta aiemmasta maajoukkuekutsusta.

Vertalan nimittäminen Tarvaisen korvaajaksi säilyttää maajoukkueessa kokonaisen kentällisen Tapparan pelaajia. Muut valitut tapparalaiset ovat Janne Ojanen, Jani Hassinen, Tuukka Mäntylä ja Janne Grönvall. Vertala on toipunut loukkaantumisista, ja pääsee sovittamaan maajoukkuepaitaa.

Tapparan joukkue on kärsinyt sairastelusta viime aikoina. Edellisessä pelissä kuumeen takia oli pois Tero Lehterä ja Jaakko Uhlbäck. Aikaisemmin poissa olivat Johannes Alanen ja Miska Kangasniemi. Nyt kuumeen uhrina oli siis Tarvainen. Nähtäväksi jää, kuinka maajoukkuekomennukset ja sairastelut vaikuttavat Tapparan esityksiin tauon jälkeen.

Positiivisiakin viestejä saapuu Tappara-leiristä. Alain Cotén toivotaan palaavan joukkueeseen loppuviikosta. Coté on ollut hoitamassa perheasioita kotimaassaan Kanadassa joulutauosta lähtien.

» Lähetä palautetta toimitukselle